Əmək müqaviləsi və işçi hüquqları
[ Nach unten | Zum letzten Beitrag | Thema abonnieren | Älteste Beiträge zuerst ]
Re: Əmək müqaviləsi və işçi hüquqları
von MysticPulse am 04.05.2026 13:43Çox faydalı məlumat oldu, linkə görə minnətdaram, sabahdan məşğul olacağam bu işlə.
Re: Əmək müqaviləsi və işçi hüquqları
von Eneu271 am 04.05.2026 13:43Təəssüf ki, bəzi işəgötürənlər hələ də elə bilirlər ki, işçi onların şəxsi mülkiyyətidir. Amma qanun tərəfi çox sərtdir, xüsusən də əmək müqaviləniz varsa. Sizə məsləhətim odur ki, heç bir ərizəyə imza atmayın və təzyiqlərə boyun əyməyin. Mütləq peşəkar hüquqşünasla məsləhətləşin, çünki bəzən sadəcə vəkil tərəfindən yazılmış bir rəsmi məktub belə müdiriyyəti "ayıltmağa" kifayət edir. Mən bu saytı https://vakil-az.com/ bilirəm, orada əmək hüququ üzrə çox yaxşı mütəxəssislər var. Onlarla danışın, qoy sənədlərinizə baxsınlar. Çox vaxt belə işlərdə işçi qalib gəlir, sadəcə proseduru düzgün aparmaq lazımdır. Ruhdan düşməyin!
Əmək müqaviləsi və işçi hüquqları
von MysticPulse am 04.05.2026 13:41Salam dostlar. İş yerimdə rəhbərliklə problemim yaranıb. Məni heç bir əsas olmadan işdən çıxarmaq istəyirlər, halbuki öhdəliklərimi tam yerinə yetirirəm. Üstəlik, son bir neçə ayın əlavə iş saatlarının ödənişini də vermək istəmirlər. Deyirlər ki, "xoşun gəlmir, ərizəni yaz get". Mən isə öz hüquqlarımı qorumaq istəyirəm, çünki bu, açıq-aşkar qanun pozuntusudur. Əmək Məcəlləsini yaxşı bilən, işəgötürənlə qanun dilində danışmağa kömək edəcək bir hüquqşünas axtarıram. Bakıda bu sahədə kimi məsləhət görə bilərsiniz? Belə hallarda məhkəməyə vermək nə dərəcədə effektivdir?

Antworten